Meer seks 8 Lifehas voor het verbeteren van het intieme leven

En kom er op elk moment eraan om iets interessants te kiezen. Daar kun je elke fantasie, interesses, ongebruikelijke poses opnemen. Bijvoorbeeld seks in het zwembad, alle houdingen van “Kama Sutra” en T. D. En plannen de uitvoering van verschillende items voor de volgende maand!

2. Onderzoek het onderwerp

Het is altijd nuttig om meer te leren over de mogelijkheden van uw lichaam en nieuwe seksuele beoefenaars. Dankzij het internet en echte sekscursussen is het vrij eenvoudig om te implementeren.

3. Zorg voor jezelf seksueel plan

Het gaat niet alleen om het verlangen naar orgasme of verbeterde zelfvoltvaardigheden, maar ook over hygiëne en de gezondheid van de “onderste verdieping”.

4. Veroordeel niemand

Figuur of levensstijl – geen reden voor veroordeling, vooral voor de opvattingen van meningen. Veroordeling is slecht invloed op uw eigen zelfrespect. Als het je lijkt dat vriendin te vaak verandert, onthoud dan dat dit haar persoonlijke kwestie is.

5. Doe het scherm uit

Veel mensen slagen erin om sociale netwerken te draaien en reageren zelfs op reacties goed tijdens seks! Denk na over welk groot deel van het plezier je bent beroofd van jezelf, afleidend van het proces. Telefoons in de slaapkamer is geen https://youngauthors.uk/anastasiadate-actual-thought-opinions-from/ plaats.

6. Praat met hem over seks

viagra alternatief zonder voorschrift

Het is erg belangrijk – om te begrijpen wat elk van jullie in bed wil. Dus je krijgt veel meer uit dezelfde bewegingen. Het belangrijkste is om zijn fantasieën en suggesties niet uit te geven en laat je je niet leuk maken!

7. Verwijder alles te veel van de slaapkamer

Soms een puinhoop in de slaapkamer – de reden waarom je er geen tijd wilt doorbrengen. Dus het is tijd om alles te demonteren! U kunt nieuwe beddengoed en gordijnen kopen, lichte kaarsen, prettige muziek inschakelen – wat zal de fantasie vertellen.

acht. Besteed meer tijd samen

Je kunt niet eten op verschillende uiteinden van de tafel, maar vervolgens. Bekijk de serie – in de knuffel. Hoe vaak je in contact komt, hoe vaker seks zal willen, vooral als je al lang samen bent geweest en een beetje UGAS!