Ongebruikelijke sex-plaatsen (Down Banalcin! )

Met de leeftijd willen veel paren iets nieuws maken in hun beddengoed. Iemand experimenteert met het aantal deelnemers, iemand bedenkt de scenario’s van het spel, iemand wordt geamuseerd met goederen uit sekswinkels.

We bieden om terug te keren naar de oude goede liefde op ongebruikelijke plaatsen. Alleen deze keer is de plaats echt ongebruikelijk.

Motorfiets

In de auto al geprobeerd? Probeer een motorfiets of fiets!

Dankzij een smalle langwerpige vorm op hen is de houding perfect «ruiters» In verschillende versies. Trouwens, op een motorfiets of dubbele fiets kun je de partner alsjeblieft met je handen onderweg behagen.

Overdrijf het gewoon niet, anders valt u in een ongeluk. Ik ben ervan overtuigd dat de associaties met plots uit de films voor volwassenen en de extremality van de situatie niet zal verlaten een van uw hormonen onverschillig. Vergeet gewoon geen anticonceptie.

Stadion

De meest serieuze sportarena’s zijn goed bewaakt, dus het bereiken van ze ‘s nachts problematisch.

Maar B «Huizen» tweede composities slip eenvoudiger. Stel je voor: Groen gazon, nacht, sterren en duizenden lege visuele sites rondom. Romantiek!

Vergeet niet om met je plaid of een grote handdoek mee te nemen, omdat het niet erg leuk is op de gazons.

Denk aan voorschot verschillende escape-opties en wees voorbereid op het feit dat als je een wachter met humor vindt, dan om het licht van de schijnwerper op het gebied van veld voor het te verlichten, niet moeilijk te zijn.

Brug

Nee Nee, niet een kleine rustieke brug door de lokale stroom, en een grote, serieuze brug, zoals die in St. Petersburg zijn gefokt.

Alleen geschikt voor de meest extreme en gedurfde, omdat Getuigen in ieder geval zullen zijn.

Of je moet ons beperken tot het spel: het kan veel zorgvuldig en nauwkeuriger worden gedaan.

Maar in dit geval is de kans om een ​​ster te worden YouTube vrij groot.

Trampoline

De meest gewone kindertrampoline is vrij geschikt voor volwassenen. Een mooie bonus is dat de wetten van de natuurkunde in uw voordeel zullen werken.

Ongebruikelijke sensaties zijn gegarandeerd.

Op dit moment opent de projecture nieuwe mogelijkheden voor seksleven, reiken ongekende snelheden en hebben ze verschillende orgasmes op een rij.

Vergeet gewoon niet om ervoor te zorgen dat de kinderen vandaag niet terugkeren. Psychologische verwondingen hebben niemand nodig.

Warme lente

In de badkamer, onder de douche of in de zee — al banno. Maar de temperatuur van de warmwaterbronnen zal helpen om het ijs zelfs de meest bevroren relaties te smelten.

Het belangrijkste — Overdrijf het niet, anders kun je een brand verdienen op een intieme plek.

Voeg wat aromatische oliën toe, rose en schuimblaadjes. Neem een ​​paar glazen en een fles met champagne.

Romantische omgeving zal u voorzien, en de hormonen

en de watertemperatuur zorgen voor de mate van liefde.

Op een operatietafel

Als u een partner heeft met toegang tot de covers van medische instellingen — Dit kan voor uw eigen doeleinden worden gebruikt. Rollenspel met maximale onderdompeling.

Probeer de apparatuur niet te breken — Het is meestal duur. En als kamagra 100 mg een collega opmerkt met niet het beste gevoel voor humor, is het hoofd van het hoofd onwaarschijnlijk om te beroeren.

Vergeet niet de bescherming: pak het ziekenhuis op in het ziekenhuis — en verdrietig en grappig.

Onthoud dat seks op de bovenstaande locaties — Interessante, vaak risicovolle les.

Sta niet toe dat vloeistoffen volledig en blokkeer de geest en probeer het op zijn minst gedeeltelijk te controleren en partner. Succes!